До уваги акціонерів Приватного акціонерного товариства «ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ «КОНТІ»!

До уваги акціонерів Приватного акціонерного товариства «ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ «КОНТІ»!

Приватне акціонерне товариство «ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ «КОНТІ» (ідентифікаційний код 25112243, місцезнаходження Україна, 03022, місто Київ, вулиця Козацька, 120/4, далі – Товариство) повідомляє про скликання річних загальних зборів акціонерів Товариства (далі – Загальні збори), які будуть проведені дистанційно у порядку, передбаченому Тимчасовим порядком скликання та дистанційного проведення загальних зборів акціонерів та загальних зборів учасників корпоративного інвестиційного фонду, затвердженим рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 16.04.2020 №196 (далі – Тимчасовий порядок).

Дата проведення загальних зборів (дата завершення голосування) – 19 грудня 2022 року.

Бюлетені для голосування розміщуватимуться у вільному для акціонерів доступі на сторінці https://konti.ua/news?categories=shareholders-news  

Дата розміщення єдиного бюлетеня для голосування (щодо інших питань порядку денного, крім обрання органів товариства) – 09 грудня 2022 року.

Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах акціонерів, – 13 грудня 2022 року (станом на 24 годину).

Проект порядку денного:

1. Звіт Наглядової ради за 2021 рік, прийняття рішення за наслідками його розгляду.

Проєкт рішення: Затвердити звіт Наглядової ради Товариства за 2021 рік. Визнати роботу Наглядової ради у 2021 році задовільною.

2. Звіт виконавчого органу за 2021 рік, прийняття рішення за наслідками його розгляду.

Проєкт рішення: Затвердити звіт виконавчого органу за 2021 рік. Визнати роботу виконавчого органу  у 2021 році задовільною. Продовжувати роботу та поширювати позитивний досвід в 2022 році.

3. Затвердження річного звіту (річної фінансової звітності) Товариства за 2021 рік.

Проєкт рішення: Затвердити річний звіт (річну фінансову звітність) Товариства за 2021 рік.

4. Затвердження порядку покриття збитків Товариства за  2021 рік.

Проєкт рішення: Збитки, отримані Товариством за наслідками господарської діяльності в 2021 році, покрити за рахунок нерозподіленого прибутку, отриманого в попередніх роках.

5. Схвалення рішення наглядової ради від 23.12.2021 про призначення суб’єкта аудиторської діяльності для надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності Товариства за 2021 рік.

Проект рішення: Схвалити рішення наглядової ради від 23.12.2021 про призначення  Товариство з обмеженою відповідальністю "КРЕСТОН УКРАЇНА" (Kreston Ukraine), номер реєстрації у Реєстрі аудиторів та суб’єктів аудиторської діяльності, розділу «Суб’єкти аудиторської діяльності, які мають право проводити обов’язковий аудит фінансової звітності підприємств, що становлять суспільний інтерес»: 1132 як суб’єкта аудиторської діяльності для надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності Товариства за 2021 рік.

6. Про обрання суб’єкта аудиторської діяльності для надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності Товариства за 2022 рік.

Проект рішення: Обрати ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КРЕСТОН УКРАЇНА", ідентифікаційний номер 22022137,  номер реєстрації у Реєстрі аудиторів та суб’єктів аудиторської діяльності, розділу «Суб’єкти аудиторської діяльності, які мають право проводити обов’язковий аудит фінансової звітності підприємств, що становлять суспільний інтерес»: 1132 як суб’єкта аудиторської діяльності для надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності Товариства за 2022 рік.

7. Про покладення функцій аудиторського комітету на Наглядову раду Товариства.

Проект рішення: Покласти функції аудиторського комітету на Наглядову раду Товариства.

 

Акціонери мають право ознайомитись з матеріалами до загальних зборів та документами, необхідними для прийняття рішень з питань, включених до проекту порядку денного, та проектами рішень з питань, що виносяться на голосування.

Запит на ознайомлення з документами, необхідними акціонерам для прийняття рішень з питань, включених до проекту порядку денного, має бути підписаний кваліфікованим електронним підписом такого акціонера (іншим засобом, що забезпечує ідентифікацію та підтвердження направлення документу особою) та направлений на адресу електронної пошти, зазначену в цьому повідомленні нижче. У разі отримання належним чином оформленого запиту від акціонера, особа, відповідальна за ознайомлення акціонерів з відповідними документами, направляє такі документи на адресу електронної пошти акціонера, з якої направлено запит, із засвідченням документів кваліфікованим електронним підписом.

Особою, відповідальною за ознайомлення акціонерів з документами, є Генеральний директор Товариства Кошляк Вікторія Станіславівна, телефон +380 (50) 326-53-34.

Адреса електронної пошти, на яку акціонер може направити запит щодо ознайомлення з матеріалами під час підготовки до загальних зборів та/або запитання щодо порядку денного загальних зборів та/або направити пропозиції до проекту порядку денного загальних зборів та проектів рішень – [email protected].

Адреса сторінки на вебсайті Товариства, на якій розміщена інформація з проектами рішень щодо кожного з питань, включеного до проекту порядку денного, а також інша інформація, передбачена чинним законодавством України: https://konti.ua/news?categories=shareholders-news.

 

Акціонери мають право надсилати свої пропозиції до проекту порядку денного за адресою Україна, 03022, місто Київ, вулиця Козацька, 120/4 не пізніше ніж за 20 днів до дня проведення загальних зборів, а щодо кандидатів до складу органів Товариства – ніж за 7 днів до дня проведення загальних зборів. Пропозиції подаються в письмовій формі на адресу за місцезнаходженням Товариства та мають містити прізвище, ім’я, по батькові або найменування акціонера(ів), який її вносить, кількість та тип належних йому акцій Товариства, запропоноване питання для включення до проекту порядку денного з проектом рішення та/або проект рішення до питання, включеного до проекту порядку денного. Пропозиції щодо кандидатів у члени наглядової ради Товариства мають містити інформацію про те, чи є запропонований кандидат представником акціонера (акціонерів) або незалежним директором, а також кількість та тип акцій, що належать кожному кандидату. Акціонери мають право у встановлений чинним законодавством України строк оскаржувати до суду рішення про відмову у включенні їх пропозицій до проекту порядку денного загальних зборів.

Пропозиція до проекту порядку денного загальних зборів може бути направлена акціонером у вигляді електронного документу із засвідченням його кваліфікованим електронним підписом акціонера (іншим засобом, що забезпечує ідентифікацію та підтвердження направлення документу особою) на адресу електронної пошти, зазначену в цьому повідомленні вище.

 

Голосування на загальних зборах розпочинається 09.12.2022 року з моменту розміщення єдиного бюлетеня для голосування на сторінці https://konti.ua/news?categories=shareholders-news та завершується о 18 годині 19.12.2022 року.

Голосування на загальних зборах з питань порядку денного проводиться виключно з використанням єдиного бюлетеня для голосування.

Голосування проводиться шляхом подання заповнених бюлетенів для голосування депозитарній установі, яка обслуговує рахунок акціонера в цінних паперах, на якому обліковуються належні акціонеру акції Товариства на дату складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах Товариства. Кількість голосів акціонера в бюлетені зазначається акціонером на підставі даних отриманих акціонером від депозитарної установи, яка обслуговує рахунок в цінних паперах такого акціонера, на якому обліковуються належні акціонеру акції Товариства.

Акціонер в період проведення голосування може надати депозитарній установі, яка обслуговує рахунок в цінних паперах такого акціонера, на якому обліковуються належні акціонеру акції Товариства, лише один бюлетень для голосування з одних і тих самих питань порядку денного.

У разі, якщо акціонер має рахунки в цінних паперах в декількох депозитарних установах, на яких обліковуються акції Товариства, кожна із депозитарних установ приймає бюлетені для голосування на загальних зборах лише щодо тієї кількості акцій, права на які обліковуються на рахунку в цінних паперах, що обслуговується такою депозитарною установою.

Бюлетень, що був отриманий депозитарною установою після завершення часу, відведеного на голосування, вважається таким, що не поданий.

Бюлетені для голосування на загальних зборах засвідчується одним з наступних способів за вибором акціонера:

1) за допомогою кваліфікованого електронного підпису акціонера (його представника);

2) нотаріально, за умови підписання бюлетеня в присутності нотаріуса або посадової особи, яка вчиняє нотаріальні дії;

3) депозитарною установою, яка обслуговує рахунок в цінних паперах такого акціонера, на якому обліковуються належні акціонеру акції Товариства, за умови підписання бюлетеня в присутності уповноваженої особи депозитарної установи.

Кожен аркуш бюлетеня підписується акціонером (представником акціонера), окрім випадків засвідчення бюлетеня кваліфікованим електронним підписом акціонера (його представника).

У випадку подання бюлетеня для голосування, підписаного представником акціонера, до бюлетеня для голосування додаються документи, що підтверджують повноваження такого представника акціонера або їх належним чином засвідчені копії.

Представником акціонера на загальних зборах Товариства може бути фізична особа або уповноважена особа юридичної особи, а також уповноважена особа держави чи територіальної громади.

Посадові особи органів Товариства та їх афілійовані особи не можуть бути представниками інших акціонерів Товариства на загальних зборах Товариства.

Акціонер має право призначити свого представника постійно або на певний строк.

Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах Товариства, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у порядку, встановленому чинним законодавством України. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах Товариства від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами.

Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах Товариства може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань, порядку денного загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на загальних зборах на свій розсуд.

Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на загальних зборах Товариства декільком своїм представникам.

Якщо направлення бюлетенів для голосування здійснили декілька представників акціонера, яким довіреність видана одночасно, для участі в зазначених зборах допускається той представник, який надав бюлетень першим.

Надання довіреності на право участі та голосування на загальних зборах не виключає право участі на цих зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представника.

Акціонер має право у будь-який час до закінчення строку, відведеного для голосування на загальних зборах відкликати чи замінити свого представника на загальних зборах, повідомивши про це Товариство та депозитарну установу, яка обслуговує рахунок в цінних паперах такого акціонера, на якому обліковуються належні акціонеру акції Товариства, або взяти участь у загальних зборах особисто.

Повідомлення акціонером про заміну або відкликання свого представника може здійснюватися за допомогою засобів електронного зв'язку відповідно до законодавства про електронний документообіг.

 

Особам, яким депозитарною установою відкрито рахунок в цінних паперах на підставі договору з Товариством, необхідно укласти договір з депозитарною установою для забезпечення реалізації права на участь у дистанційних загальних зборах акціонерів Товариства.

Наглядова рада

Основні показники фінансово-господарської діяльності підприємства (тис. грн.)

 

Найменування показника 

Період

Звітний

Попередній

2021

2020

Усього активів

1 237 681

1 633 445

Основні засоби (за залишковою вартістю)

325 284

724 288

Запаси 

64 349

58 909

Сумарна дебіторська заборгованість

459 684

523 956

Гроші та їх еквіваленти 

141

476

Нерозподілений прибуток (непокритий збиток)

(315 114)

51 895

Власний капітал 

(205 605)

163 388

Зареєстрований (пайовий/статутний) капітал

54 052

54 052

Довгострокові зобов'язання і забезпечення

1 269 422

1 310 712

Поточні зобов'язання і забезпечення

160 325

147 798

Чистий фінансовий результат: прибуток (збиток)

(366 981)

(96 699)

Середньорічна кількість акцій (шт.) 

5 405 237

5 405 237

Чистий прибуток (збиток) на одну просту акцію (грн.)

(67,89360)

(17,88987)

 

 

Додатки до повідомлення

Понравилась новость?
Поделитесь с вашими друзьями

Если у Вас возникли вопросы, то обращайтесь к нам

Пресс-служба

Режим работы:
ПН-ЧТ з 9:00 - 18:00, ПТ до 16:45
Суббота, воскресенье и праздничные дни выходные

Новости

Вce новости

Повідомлення про проведення річних загальних зборів

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення (скликання) загальних зборів акціонерного товариства   1 2 Повне найменування Приватне акціонерне товариство «ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ «КОНТІ» Ідентифікаційний код юридичної особи 25112243 Місцезнаходження 85114, Донецька область, Краматорський район, місто Костянтинівка, вулиця Інтернаціональна, будинок...

Бюлетень для голосування на загальнх зборах акціонерів 29.12.2023 р.

Приватне акціонерне товариство «ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ «КОНТІ» (ідентифікаційний код за ЄДРПОУ 25112243) позачергові дистанційні загальні збори акціонерів дата проведення загальних зборів – 29.12.2023. Завантажити Бюлетень для голосування

Повідомлення про проведення позачергових загальних зборів

До уваги акціонерів Приватного акціонерного товариства «ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ «КОНТІ»! Приватне акціонерне товариство «ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ «КОНТІ» (ідентифікаційний код 25112243, місцезнаходження Україна, 85114, Донецька область, Краматорський район, місто Костянтинівка, вулиця Інтернаціональна, будинок 460, далі – Товариство) повідомляє...

Новинка! Злакові батончики SUPER KONTIK!

Компанія «КОНТІ» презентує лінійку злакових батончиків бренду SUPER KONTIK! Нові злакові батончики SUPER KONTIK представлені одразу в трьох популярних смаках: полуничний, молочний та шоколадний. Складаються з цільних злаків, пластівців та висівок, які довго насичують енергією...

Інформаційне повідомлення про проведення конкурсу з відбору суб’єктів аудиторської діяльності, які можуть бути призначені для надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ З ВІДБОРУ СУБ’ЄКТІВ АУДИТОРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, ЯКІ МОЖУТЬ БУТИ ПРИЗНАЧЕНІ ДЛЯ НАДАННЯ ПОСЛУГ З ОБОВ’ЯЗКОВОГО АУДИТУ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ «КОНТІ» ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ «КОНТІ»  (далі за...

Новинка! Цукерка «Golden Lily» зі смаком апельсина!

Компанія «КОНТІ» презентує нову вагову цукерку з начинкою зі смаком апельсина в колекції легендарних цукерок «Golden Lily» («Золота Лілія»). Нова глазурована цукерка складається з м'якої ніжної маси тоффі, в серці якої кисло-солодка желейна начинка зі...

Відзначаємо Міжнародний день захисту дітей з солодощами «КОНТІ»!

Щорічно 1 червня по всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей, головна мета якого привернути увагу до захисту прав дитини. Компанія «КОНТІ», як соціально відповідальна українська компанія, протягом 26 річної власної історії підтримує та сприяє...

Новинка! Подарунковий формат цукерок «Konti Стефанія»!

Презентуємо новинку в колекції патріотичних цукерок від «КОНТІ» — «Konti Стефанія» в подарунковому форматі вагою 282 грами з дизайном у формі мапи України. Глазурована комбінована цукерка «Konti Стефанія» має помадний корпус темного кольору з додаванням...

Ссылка скопирована в буфер обмена