The company KONTI is celebrating its 25th anniversary!

Text available only in Ukrainian:
 

22 жовтня 2022 року компанії «КОНТІ» виповнюється 25 років!
Найщиріші слова вдячності кожному з вас за те, що всі ці роки ви з нами. 
Пропонуємо разом згадати якими були ці 25 років у серії новин на нашій сторінці.
Історія «КОНТІ» почалася в 1997 році в серці Донецького регіону України з придбання «Костянтинівської кондитерської фабрики». На той час компанія виробляла одразу кілька унікальних для українського ринку продуктів: перше збільшене печиво під торговою маркою «Буратіно», перше глазуроване печиво та перше печиво з добавками.

Але історія фабрики почалася задовго до цього — в 1943 році, коли працьовиті мешканці регіону почали власноруч промислову розбудову Донеччини. Донецька область переживає складні військові часи, ворог намагається знищити все те, що багато років розбудовувалося. Але за темрявою завжди приходить світло. Недарма Прапором області є Сонце, що сходить на чистому мирному блакитному небі.

За 25 років, фабрика стала однією з найкращих в регіоні завдяки любові до своєї справи працівників, інвестиціям та сучасному підходу у виробництві. За цей час сотні сімей працювали на фабриці та з любов’ю створювали продукцію, передаючи майстерність та секрети виробництва молодому поколінню. Сьогодні підприємство стало опорою для багатьох сімей. Компанія активно бере участь у наближенні перемоги — допомагає ЗСУ, ТРО, місцевим мешканцям. Під час бомбардування, фабрика стала острівцем безпеки для людей.

22 жовтня 2022 року компанії «КОНТІ» виповнюється 25 років!

Ми в «КОНТІ» впевнені, що справжні українські компанії мають створювати продукти, які будуть надихати та щодня нагадувати, що ми українці — велика нація вільних та незалежних людей. 

Саме тому ми створили смачну цукерку «Konti Стефанія». Помадна цукерка вкрита ароматною глазур'ю, а до желейної начинки ми додали витриманий коньяк та натуральний какао-порошок.
 
Цікаво, що ім’я Стефанія з давніх-давен носили люди з незалежним міцним характером, цілеспрямовані та працездатні. Віримо, що ця цукерка зарядить вас думками про наближення перемоги якомога швидше. 

В магазинах міста, ви легко впізнаєте «Konti Стефанія» за яскравою упаковкою в наших рідних кольорах.

Сьогодні кожна людина знає, що якість продукції напряму залежить від складових, з яких вона виготовляється. Всі 25 років ми віддаємо перевагу українським інгредієнтам для нашої продукції: пшениці, цукру, олії,… Адже ми з вами точно впевнені, що українські продукти є найкращими в світі. Цей принцип поділяють і наші партнери — постачальники сировини та пакувальних матеріалів. 

В компанії «КОНТІ» розроблені власні стандарти якості та впроваджена система роботи з постачальниками, яка забезпечує стабільно високу якість сировини. Кожна партія сировини та пакувальних матеріалів проходить ретельний вхідний контроль в лабораторії підприємства, перш ніж потрапляє на виробництво. 

Ми обираємо для вас кращі українські інгредієнти, щоб ви могли насолоджувати якісними солодощами від «КОНТІ». 

Люди «КОНТІ» — наш головний скарб! Саме Люди «КОНТІ» щодня цілодобово, у спеку та холод, вкладають свій талант, свій досвід та свою любов до споживачів солодощів «КОНТІ» — від розробки продукту та його виробництва, до розміщення на полках магазинів. Тільки уявіть, наші співробітники працюють в компанії цілими родинами, багато років. Є навіть люди, які працюють в компанії всі ці 25 років. 

Команда «КОНТІ» — справжні професіонали з великим досвідом та чуйні люди з великим серцем. Кожен з нас має відкрите мислення, з відповідальністю та повагою, чесно та порядно щодня працює над створенням якісних та смачних солодощів для мільйонів людей. 

Ми завжди ставимо перед собою амбітні цілі та з повагою ставимося до споживачів, співробітників і партнерів — це є запорукою нашого успіху.

Команда «КОНТІ» дякує вам за 25 років разом! 

В 2001 році «КОНТІ» запускає декілька інноваційних продуктів, які в майбутньому стануть лідерами в своїх категоріях. Історія легендарних вафельних цукерок «Джек» почалася саме в далекому 2001 році з реалізації компанією власного першого масштабного проекту в шоколадно-вафельному виробництві.

Ми зробили акцент на співпрацю зі світовими лідерами у постачанні обладнання для харчової промисловості саме цієї категорії. Найкращий світовий досвід, найкращі світові технології тих часів стали реальністю в Україні. Результатом став запуск шоколадно-вафельного виробництва та вихід на ринок нових продуктів компанії, серед яких одна з найпопулярніших цукерок «Джек» від «КОНТІ». Пізніше асортимент вафельних цукерок «Джек» було збільшено.

Сьогодні ТМ «КОНТІ» випускає класичний хрусткий вафельний «Джек» зі смаком какао та «Джек» з молоком та вершками.

Якість продукції «КОНТІ» — наш головний пріоритет на всіх етапах виробництва!

Для того, щоб отримати стабільно високу якість та довіру наших споживачів, ми використовуємо сучасні технології виробництва та міжнародні стандарти якості. На підприємстві впроваджена система менеджменту харчової безпеки та якості за стандартами ISO 9001:2015 та FSSC 22000. 

Основа функціонування системи — це принцип «від лану до столу», що передбачає безпеку та якість всіх стадій виробництва харчових продуктів, а також застосування системи НACCP — визначення небезпечних чинників і контроль «критичних точок» виробництва безпечної продукції. Завдяки ефективній системі якості, «КОНТІ» гарантує безпечність та якість продукції протягом усього життєвого циклу. 

Дізнатися більше про якість нашої продукції: https://konti.ua/quality

Галактика солодощів «КОНТІ» гармонійно поєднує в собі великі зірки, такі як десерти Bonjour KONTI, печиво-сендвіч SUPER KONTIK, цукерки «Джек» та «Золоту Лілію» разом з малими планетами, та навіть супутниками!

Ми ретельно вивчаємо смакові вподобання наших споживачів та створюємо смачні сучасні солодощі, які прийдуться до вподоби усім. Сьогодні асортимент солодощів «КОНТІ» налічує 200 товарних найменувань, серед яких: печиво-сендвіч, складні десерти, цукерки в коробках та вагові, тістечко бісквітне, рулети, батончики, карамель, крекери та печиво. 

Солодощі «КОНТІ» знають і люблять в багатьох країна світу. Крім відомих в Україні брендів, в компанії розроблені ексклюзивні бренди для різних країн. Ми експортуємо продукцію «КОНТІ» більш ніж до 20 країн світу: Німеччина, Польща, Латвія, Молдова, Румунія, Азербайджан, Грузія, Естонія та інші.

В усі країнах, куди ми експортуємо продукцію, присутні наші офіційні дистриб’ютори компанії, що надає можливість новим клієнтам замовити партію продукції та отримувати швидкий локальний супровід договору. З нашими партнерами ми будуємо довгострокові взаємовигідні відносини, засновані на індивідуальному підході, гнучкості та можливості виробництва продукції з унікальними параметрами. 

Для нас контроль високих стандартів якості на всіх етапах виробництва — запорука 25-ти річної довіри споживачів. Ми в «КОНТІ», точно впевнені, що якість нашого життя напряму пов’язана з якістю продукції, яку ми споживаємо.

Ми ретельно контролюємо усі етапи виробництва ваших улюблених солодощів «КОНТІ», від сировини до умов зберігання готової продукції в магазинах. Контроль якості та безпечності сировини ми розпочинаємо ще задовго до того, як вона потрапляє на виробництво. Прискіпливі аудити постачальників дозволяють відібрати для наших споживачів кращий український цукор, борошно та інші інгредієнти. Завдяки сучасним технологіям, системі харчової безпеки НACCP та міжнародним стандартам якості ISO 9001:2015 та FSSC 22000 ми впевнені, що споживачі солодощів «КОНТІ» отримують високу якість продукції та очікуване задоволення від різноманіття смаків улюблених смаколиків «КОНТІ». 

В 2001 році «КОНТІ» приймає стратегію інвестування в кондитерські інновації, завдяки чому в Україні вперше з’явилося ноу-хау — печиво-сендвіч SUPER KONTIK.

За ці роки, SUPER KONTIK для когось став смачним печивом зі шкільної їдальні, а для когось – це улюблений перекус з друзями і зручний ситний снек, який можна взяти з собою в дорогу та в тривожний рюкзак. Цікаво, що за свою історію бренд суттєво змінив дизайн упаковки тільки один раз — в 2019 році, зробивши упаковку більш сучасною.

Печиво-сендвіч SUPER KONTIK виробляється в Україні з дотриманням високих стандартів якості. Завдяки унікальній рецептурі печиво не кришиться, а різноманітність смаків і начинки припаде до душі навіть найвимогливіших ласунам.

Асортимент продукції складається з глазурованого і неглазурованого печива-сендвічів різноманітних смаків: шоколадний, зі згущеним молоком, з горіхом, ваніллю, кокосом, фундуком, зі смаком лимона, та новинки 2022 року — смаки Energy та Cherry Сola. Також в портфелі бренду SUPER KONTIK представлені 2 смаки печива з начинкою маршмеллоу. Зручні формати упаковки дозволяють підібрати оптимальну кількість печива для одиночного перекусу або для великої компанії.

Сьогодні SUPER KONTIK – відомий міжнародний бренд печива, яке успішно продається в багатьох країнах світу.

Щодня наша продукція долає сотні кілометрів, щоб дістатися до магазинів у самих віддалених куточках України. 🇺🇦 Потужна логістична служба та команда професіоналів дозволяє швидко доставити продукцію в усі регіони України.

2022 став роком наповненим справжніми випробуванням для логістики — як дефіцит пального, так і підвищена небезпека маршрутів поруч з активними бойовими діями. Війна — це не тільки поле бою, це також економічний фронт, в якому логістика відіграє ключову роль. Ми змогли швидко переформатувати процеси та ланцюги поставок таким чином, щоб тисячі людей, які щодня заходять до найближчого магазину в пошуках смаколиків від «КОНТІ», змогли придбати свій улюблений SUPER KONTIK, Джек, Bonjour KONTI та іншу продукцію. Погодьтеся, що солодощі справді підіймають настрій в цей складний для всіх нас час. 

В 2005 році «КОНТІ» представила ринку абсолютно нову категорію кондитерських виробів, технологію виробництва і рецептури яких розробили фахівці компанії — десерти Bonjour KONTI.

Унікальність десертів полягала в одночасному поєднанні кондитерських виробів: ніжного печива, наповненого м'якою карамеллю або желе, покритого шаром повітряного суфле і залитого зверху глазур'ю з натурального шоколаду. На момент початку виробництва компанія запропонувала споживачам п'ять смаків десерту. Виробнича лінія, яка не мала аналогів в 2005 році, дозволяла випускати понад 1000 тон десертів щомісяця. А рекламні ролики десертів Bonjour KONTI з французькими чоловіками у фартухах, які так розбурхували фантазію жінок, досі пам’ятають багато українців.

Сьогодні асортимент десертів Bonjour KONTI представлено трьома форматами 232, 116 та 29 грам та 9 популярними смаками: манго, чорниця та маскарпоне, імбирний пряник, пана-кота та малина, полуниця з вершками, класика, лайм, черрі та ваніль.


Історія бренда Timi, почалася в 2014 році, коли KONTI представила ринку власний яскравий бренд, який орієнтовно на дітей та батьків. Добрий герой Timi запрошує всіх дітей разом весело грати та ласувати смачними солодощами від KONTI. Асортимент бренда складається з улюблених дитячих солодощів:
🧁 бісквітні тістечка Timi із маршмелоу, зі смаком пряженого молока, з шоколадно-молочним смаком;
🍭 цукерки Timi зі смаком шоколаду, зі смаком морозива, смак мілкшейку та шоколадно-вафельна цукерка зі смаком банана;
🍪 печиво-сендвіч «Timi shining star» зі смаком йогурт-банан, «Timi black star» зі смаком пломбіру, «Timi choco star» зі смаком шоколаду, печиво “Timi -  веселі ведмедики” зі смаком кокоса та зі смаком молока;
🥮 бісквітні міні-рулети Timi зі згущеним молоком.

😋 Запрошуємо придбати святкові новорічні набори від «КОНТІ» у роздрібних і оптових магазинах, у національних мережах супермаркетів, а також в інтернет-магазинах з доставкою додому або в офіс: https://konti.pppromo.com.ua/



Доповнюватиметься, стежте за датою оновлення.

Запрошуємо підписатися на сторінку «КОНТІ» https://www.facebook.com/KontiUA

Like the news?
Share it with your friends

In case of any questions, please contact us

Press center

Working hours:
Mon-Thurs 9am - 6pm, Fri 4:45 pm

News

All news

Бюлетень для голосування на загальних зборах акціонерів 24.04.2024 р.

Приватне акціонерне товариство «ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ «КОНТІ» (ідентифікаційний код за ЄДРПОУ 25112243) річні дистанційні загальні збори акціонерів дата проведення загальних зборів – 24.04.2024. Завантажити бюлетень для голосування

New! Triksi waffle bar with trendy toffee flavor!

Кондитерська компанія «КОНТІ» презентує вафельний батончик «Triksi» із трендовим смаком тоффі. Батончик складається з 7 шарів хрусткої, добре просмаженої,  вафлі та має яскравий дизайн упаковки. Завдяки ароматній начинці з трендовим смаком тоффі та зручному формату...

Повідомлення про проведення річних загальних зборів

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення (скликання) загальних зборів акціонерного товариства   1 2 Повне найменування Приватне акціонерне товариство «ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ «КОНТІ» Ідентифікаційний код юридичної особи 25112243 Місцезнаходження 85114, Донецька область, Краматорський район, місто Костянтинівка, вулиця Інтернаціональна, будинок...

Бюлетень для голосування на загальнх зборах акціонерів 29.12.2023 р.

Приватне акціонерне товариство «ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ «КОНТІ» (ідентифікаційний код за ЄДРПОУ 25112243) позачергові дистанційні загальні збори акціонерів дата проведення загальних зборів – 29.12.2023. Завантажити Бюлетень для голосування

Повідомлення про проведення позачергових загальних зборів

До уваги акціонерів Приватного акціонерного товариства «ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ «КОНТІ»! Приватне акціонерне товариство «ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ «КОНТІ» (ідентифікаційний код 25112243, місцезнаходження Україна, 85114, Донецька область, Краматорський район, місто Костянтинівка, вулиця Інтернаціональна, будинок 460, далі – Товариство) повідомляє...

New! Cereal bars SUPER KONTIK!

Компанія «КОНТІ» презентує лінійку злакових батончиків бренду SUPER KONTIK! Нові злакові батончики SUPER KONTIK представлені одразу в трьох популярних смаках: полуничний, молочний та шоколадний. Складаються з цільних злаків, пластівців та висівок, які довго насичують енергією...

Інформаційне повідомлення про проведення конкурсу з відбору суб’єктів аудиторської діяльності, які можуть бути призначені для надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ З ВІДБОРУ СУБ’ЄКТІВ АУДИТОРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, ЯКІ МОЖУТЬ БУТИ ПРИЗНАЧЕНІ ДЛЯ НАДАННЯ ПОСЛУГ З ОБОВ’ЯЗКОВОГО АУДИТУ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ «КОНТІ» ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ «КОНТІ»  (далі за...

New! "Golden Lily" candy with orange flavor!

The company "KONTI" presents a new weight candy with orange-flavored filling in the collection of legendary sweets "Golden Lily" ("Golden Lily"). The new glazed candy consists of a soft tender mass of toffee, in the...

Link copied to clipboard